Lazy monday

Yo~

Lat måndag!
Haha, hörde just glassbilen. XD Idag är det måndag och jag borde väl egentligen göra massa saker. Som att städa grisburarna, läsa DN:s ekonomidel som uppvärmning inför högskoleprovet och bestämma mig för om jag ska färglägga den där namntavlan med pennor eller akvarellfärg (Gah, what to do! What to do!). Men i stället har jag tagit sovmorgon, badat -vilket faktiskt var nödvändigt, och tittat på Bleach. Gamla avsnitt, alltså. 
Jaja, ingen är perfekt.

I går kväll/i natt satt jag också och tecknade/klottrade, det blev ett Bleach inspirerat självporträtt och en zanpaktou. Gissa vad jag kollade på i natt? :P 
På lördag är det HP för mig och jag vet att jag kommer bli äckligt nervös, vilket stör mig för resultatet spelar ingen roll. Jag gör det för att ha det gjort och ha det på min meritlista inte för att få en hög poäng. Så jag stör mig på mig själv just nu. Ha... :P
Hade förresten en otroligt aktiv helg (för att vara mig) med
förlovnings-tjottafres och trevligheter med Katta, Dennis och det nya tillskottet Yoshi! :3


Simma lugnt.

Header?






Simma lugnt.

Iris

Mushi mush~

Lyssnar på spotify (Iris- Goo goo dolls<3) och längtar tills Paul kommer hit. Vi ska göra en artighetsvisit till mormor, säga grattis i efterskott och så, Paul ska få sin White Day present och förhoppningsvis lite lördagsmys. :)


<3


Simma lugnt.

Framtidsutsikter.se

Mushi-mush~

Idag damp det ned två tidningar till mig.
Den ena hette Yrkeshögskoleguiden och den andra var från Framtid.se.
Med andra ord -a slap in the face. Alltså, fyllda med jätte bra grejer, peppande artiklar, inspirerande intervjuer, yrkes test... Tha whole schabang! Men problemet är alltid att de snackar om alla bra yrkesutbildningar som finns och vilka bra och roliga framtids utsikter yrkesutbildade får. Och där sitter jag: men jag då? Jag som INTE vet vad jag vill lägga ner hjärta och själ i (för om jag ska kunna göra något måste jag lägga ned hjärta och själ i det) och jag som INTE har gått ett yrkesinriktat gymnasium? 
Japp, lite framtidspanik, så där på förmiddagen. :P 
MEN jag har inte idétorka bara för det! Alldeles nyss anmälde jag mig till konstvetenskap A på Södertörn -för jag tror på en stark framtid inom teoretisk konst! (ta det där sista med en nypa humor) 

Nej, men jag känner att eftersom man inte kan välja yrke efter kollegorna (saying: jag skulle kunna jobba med nästan vad som helst så länge personkemin var bra) så får jag välja följa mitt starkaste intresse: Konst! Och eftersom alla yrkes test jag tar säger att jag är en logisk tänkande person som passar för praktiska arbetsuppgifter så börjar jag bli sugen på att... (ÅTERHÄMTNING EFTER ORDBOMB) ... ge mig in i företagsdjungeln. 
Jag vet vad ni tänker: Hon ska vaddå!? Med sin icke existerande erfarenhet och motvillighet till matematik!? Och med dagens skakiga ekonomi!?! AAAH!!!

Ärligt talat var det så jag först kände (inte ordagrant alltså) när min pojkvän nämnde "göra grejer och sälja dom", som jag gillar att kalla det. Men let's face some facts: är jag verkligen den sortens person som skulle dra igång ett stort projekt som riskerar att fejla? Nope, skulle inte tro det. 
Men!
inget är ens i närheten av bestämt, har fortfarande en hel del research att göra. :)

För att luckra upp den seriösa stämningen kommer här en random söt bild jag stötte på när jag samlade material på google:










Simma lugnt.


Varma fötter

Mushi-mush!!!
(Innan jag börjar: har ni tänkt på hur irriterande det är att få varma fötter?)

Först: Hej, jag är tillbaka! 
Så då var det avklarat. Andra: Så är även min torrhosta. Tack så mycket, din värdelösa förkylning. Hoppas att du minst gav mig skydd mot framtidens killer-virus. Annars är det fan inte värt det. Så vad gör jag mot hostan? Knaprar petasites comp. och försöker låta bli att tänka på den torra punkten i mitt svalg. 
Lite roligare grejer är att det snart är vår! Yes, vår- och sommarmode! Personligen ser jag den här modesäsongen som MIN säsong.
Jag vet inte om ni har tänkt på det, man jag och mode brukar oftast inte gå hand i hand (tex, ni vet hur jeansjackor är inne nu? Jag har redan gått igenom min jeansjacka period så jag är lite trött på den. Fatta, helt osynkat!). Det gör inte så mycket för oftast bryr jag mig inte heller, men I ÅR klickar vi! Ge mig bohem håret och kilklackarna! 
Fashion, baby!

Till exempel kommer jag roffa åt mig något liknande:

Kanske inte nödvändigtvis den dyra versionen från Tiamo, but you catch my drift.

Och möjligtvis den här lilla saken från Vila:
Enda gången jag har diggat volanger så mycket!

En helt annan grej: fick ett mycket oväntat brev med posten idag. Det var från Katta och innehöll...
Ett foto på mig, tidigare nämnd dam och Emme, tagen på studenten! :D
Aaah, vad lycklig jag blev! Den bilden och den stunden kommer vara ett minne för livet! Så i morgon (idag) blir det av till Stälje och hitta en fin ram så jag kan hänga upp den på min dörrvägg. ^w^
Innan jag avslutar tänkte jag bara säga att Sean Bean är en underskattad skådis och jag tänker tvinga mig själv att läsa en fantasy bokserie bara för att jag med rent samvete ska kunna se den kommande Game of Thrones filmen starring: Sean Bean! Tänker också berika min redan överfulla filmhjärna med ett historiskt drama starring: Sean Bean!  


Sean Bean feber! Aaaaaaahhh! ;)







-Till sist skickar jag en tanke till de japaner som drabbads. Ganbate, eller nått.<3 -






Simma lugnt.

Hemmaaa~!

Mushi mushi!

Japp, är hemma igen. Smärtan i halsen börjar försvinna och näsan rinner inte lika mycket, så vi hoppas att det var allergin och inte ett virus. Byxorna och rocken blev svarta, så svarta så! Nu ska jag bara sy och fästa flaggan sedan är det klart! Men det blir efter Gent.

Gaaah, börjar få resfeber. "Vad behöver jag? Har jag det? Kan jag behöva det här? Kommer allting funka? Bzzzzzz!" surrar det i huvudet. Helt onödigt för vi flyger ju inte direkt till en annan världsdel, men jag antar att det håller en på alerten så man faktiskt inte glömmer något. :) 
Det här blir... 2:a gången jag flyger utan mina föräldrar men ändå känns det som första. Tidigare flög jag med Katta, vilket jag tror gjorde mig lite lugnare eftersom vi båda är lite "kontrollfreak" och typ hade samma flygvanor. Den här gången är det ju inte riktigt så. Men men, det adderar till spänningen!

För övrigt så diggar jag min nya kontorsstol. :D Juust har fått en ny resebur (en som man kan stänga) och jag har hittat en potentiell ny garderob till mig. :)
Nu ska jag hänga med farsa, köpa godis och sedan mysa ner mig med Furubasa! ^w^ Bai bai!





Furubasa ~<3


Simma lugnt.

I Axala

Mushi-mush~!

Bellu-desu! Är i min pojkes hembygd, Axala, den här helgen. Efter lite strul (Mama Elsy lider av frozen shoulder så deras planer för helgen gick i kras) så har vi nu kommit in i ett klassiskt helglunk. Det vill säga, jag är blir pömsig vid 5, piggnar till vid 7 och sover vid 10 medan Paul är pigg som en mört from dawn til dusk. 
Familjen Svensson (mama Elsy) har dessutom varit så snälla och låtit mig låna deras tvättmaskin, så här har det färgas ett par chinos och en jeansrock. :D Ännu inte kollat resultatet, men känner mig hoppfull. ^.^

Tyvärr har jag också lyckats dra på mig halsonda. Totalt onödigt, för halsmandlarna är inte svulla och rösten känns som vanligt men svider gör det ändå i gomseglet. Helt onödigt. :P

På torsdag lämnar jag och Paul landet! Ska bli så spännande, första gången vi reser tillsammans och första gången han flyger! :D

Förövrigt hasar katterna Sudden och Sten (mest Sten) runt och är allmänt gamla och söta! ^w^






Simma lugnt.

YOSHA!

Mushi-mushi!

Är så glad! Min order från deviantART kom idag! :D
OCH tygmärket från Flaggstore! Så nu ska jag bara färga allt en gång till och sedan ska här sys! :D







Simma lugnt!

Ms. Mean is in tha house!

Yello!

Det är få som vet det här om mig, och när de först upptäcker det är förvåningen stor, men jag kan vara riktigt elak. På ett drygt sätt. Skulle antagligen vara världens hemskaste kritiker, för när jag väl är kritisk - då jävlar. :P
Poängen är: det här mejlet fick jag igår på BDB. (Läs nerifrån)



Till det här ska man veta att jag har haft P94 "stalkers" förut och de varierar sig inte mycket i vad de skriver. Tydligen är frågetecken, punkter och koman ren lyxvara. :P
Var bara tvungen att visa er det här, mest för att det nog är en av de bästa "rants" jag någonsin gjort.





Simma lugnt.

RSS 2.0