All the joy it'll bring is mine

YELLO!

Haha, evigheter sedan jag blogga! Har varit aktiv överallt annars, till och med IRL. :D Firade min årgångs student på Solvik igår. Lite kul att se folket i min egen ålder ta studenten. Man ba "jaha, så såg det ut, eller?". Har ju alltid känts som en split personality, för identifierar mig både med 91:er och 92:er. :P
När jag såg dem igår var det i alla fall en klar tanke som flög genom min hjärna: va skönt att jag har det där överstökat. Missförstå mig inte, jag ÄLSKADE att ta studenten. Sista tiden i gymnasiet var bland det bästa i mitt liv (vad jag väljer att minnas, iaf) men det är ändå skönt att ha den delen av livet klart. Vi skrattade lite rått åt deras oskyldiga, livshungriga, hoppfyllda ansikte, "dom har ingen aning om vad som väntar" sade vi. And by god, they don't. Ångesten, stressen, pressen, viljan att röra sig framåt men allt känns som sirap, they have so much to experience still. Och jag med för den delen, men i jämfört med dom... Uj, uj, vad jag är erfaren. :P 
Det var nog därför det var skönt att se dom, det gav en lite perspektiv på den till synes så obetydliga sträcka man har kommit. :)

Förutom studenter fick jag också träffa ett nytt tillskott till världen, bebisen Tove. Mycket söt och livlig flicka. Kicka och boxades som en riktigt martial artist. ;) Fick inte se hennes skratta, men skrika (tjejen hade åsikter om man säger så -.^), gäspa och hicka en hel del. :)

Som avslut kan jag nämna min konstblog anchsepaisisart.blogspot.com och min tumblr anchsepaisis.tumblr.com :D

Simma lugnt.

Art and all that

YELLO~

Hör och häpna, jag har startat en till blogg! Aaah~
I know, ridiculus, right? ;P Men den här bloggen kommer jag sköta mer som en hemsida. Jag har skapat den för att göra reklam för min konst och för att satsa mer seriöst på konsten! 
Jag har också gjort den på engelska för att få den lite internationell och större spridning. ^.^

Så gör reklam för mig, go vänner! (även om det ännu inte finns en enda bild uppe! XD)

Här är länken: Anchsepaisis Art.







Simma lugnt!

RSS 2.0